EMPRESES PRODUCTORES

DEL FESTIVAL

Aquestes són les empreses que des d’un inici han mostrat el seu interès i compromís amb un projecte com NYS Polígon Arts. Sense la indústria, aquest projecte no té raó de ser. Elles són tan necessàries com els i les artistes. El binomi Indústria i Cultura és la raó de ser del festival.

Aigües de Castellbisbal

Aigües de Castellbisbal va ser fundada el 1966, com a companyia d’aigües d’abastament al terme municipal de Castellbisbal. En aquells temps, Castellbisbal tenia problemes d’abastament, però no per manca d’aigua, ja que aquí gaudim d’un bon aqüífer que garanteix bona part de les necessitats, sinó per manca d’infraestructures. Es va aconseguir reunir un nombre de persones del poble, per formar la societat i fer avançar el municipi, i així va ser. Avui, la societat compta amb 205 socis. Tenim més de 120 quilòmetres de canonada estesa. L’aigua subministrada per Aigües de Castellbisbal és provinent per una banda d’un conjunt de set pous que recullen aigua de l’aqüífer subterrani situat entre Castellbisbal i Sant Andreu de la Barca i entre Martorell i la riera de Rubí. D’altra banda, hi ha l’aigua subministrada per aigües Ter-Llobregat, provinent de la planta potabilitzadora d’Abrera que capta aigua del riu Llobregat.

Esteva

Empresa fundada en 1957 i localitzada a Castellbisbal des de 2005 . És difícil de definir, som una família, no gaire gran però compactada amb un tarannà comú: l’aprenentatge d’altres, aprendre dels fracassos, l’aprenentatge en definitiva.

El nostre afany viatger ens ha portat a aprendre d’altres cultures a tot el món aportant riquesa multiculturalitat i respecte amb que volem impregnar tots els nostre projectes, disseny per a totes i tots.

El nostre èxit és haver sobreviscut 64 anys, superant crisi, guerres i conflictes internacionals, etc… aplicant tot l’après en el dia a dia en la recerca de la excel·lència, treballant a Lybia, Australia, Canadà i Qatar en els projectes mes emblematics. 

Al llarg de la anys, ens hem anat adaptant als mercats en una molt flexible. On la tecnologia no estava al nivell adequat dels objectius o les ciències implicaven una multidisciplinarietat, sempre Esteva va prendre el risc de l’aprenentatge. 

Tots els productes desenvolupats per ESTEVA han perseguit les següents fites:

 • MODERNITAT , dissenys originals de dissenyadors i arquitectes locals.
 • DURABILITAT /SOSTENIBILITAT .  Els nostres productes tenen una vida mitjana de 30 anys. 
 • ACCESSIBILITAT universal 

FARO Barcelona

Faro Barcelona va néixer en 1945. Inicien el trajecte fabricant flexos però, a poc a poc, es van anar especialitzant en altres línies de negoci. Porten més de 60 anys detectant on produir sota alts estàndards de qualitat.

Les solucions de FARO Barcelona arriben a més de 90 països de tot el món. La seva filosofia és estar prop del client, permetent-li gaudir de les creacions, transmetent-li la passió per tot el que fan. Son un equip de persones entusiastes, professionals i amb molta il·lusió. Els caracteritza la passió que posen en tot el que fan perquè gaudeixen treballant en aquesta empresa. 

FERCAM

En els seus més de 65 anys d’història, de petit transportista local FERCAM ha passat a ser un dels líders europeus de la logística integrada: una evolució que va començar amb els transports de càrrega completa, tant per carretera com per ferrocarril, passant per les trameses nacionals i internacionals per carretera, els enviaments per via aèria i marítima, i que s’ha anat consolidant amb l’obertura de nombrosos i immensos centres logístics que actualment representen l’orgull de la nostra oferta.

Avui en dia, FERCAM és un operador logístic complet que s’ha convertit, i ho continua fent, la seva capacitat d’invertir, comprendre i adaptar-se de manera flexible a les necessitats evolutives de les empreses en el seu punt fort.

FERCAM Logistics & Transport. El plaer de poder confiar.

GeoCrea Cultura

GeoCrea és una plataforma transversal i multidisciplinària, a l’encontre de sinergies per a projectes culturals singulars i innovadors.

GeoCrea treballa amb un equip de persones amb inquietuds similars que les focalitzen en propostes contemporànies en entorns on el protagonista és la cultura, el paisatge, la comunicació…

L’essència de GeoCrea és la creació, l’acció, el territori i la cultura.

Grúas i Transportes Caba, SL

Grues Caba es consolida en el mercat com una empresa de serveis que és capaç de cobrir totes les necessitats de qualsevol client en matèria de transport i moviment de càrrega.


Realitzen qualsevol moviment de mercaderia, adequant-se a les necessitats mitjançant la màquina més apropiada. La flota es compon des dels vehicles més petits que aconsegueixen ficar-se en llocs molt reduïts fins als tràilers grua amb gran capacitat de càrrega i força per col·locar-la en el lloc del lliurament.

Jotun Ibérica SA

Durant gairebé un segle, Jotun ha ajudat a conservar propietats, des d’edificis icònics fins a cases boniques. Com un dels principals fabricants mundials de pintures i recobriments, combinem una alta qualitat amb la creativitat i la innovació.

Creuen que les pintures i recobriments tenen un paper clau en un futur sostenible. S’esforcen per actuar de manera responsable en tot el que produeixen minimitzant l’impacte mediambiental.

Manera Estudi

Som un estudi multidisciplinar dedicat al disseny gràfic i editorial, la imatge corporativa, l’audiovisual i la direcció d’art. Oferim serveis globals per a empreses, entitats culturals i institucions aportant solucions a les necessitats de comunicació que se’ns plantegen.

Entenem el disseny des d’un punt de vista transversal i creiem en el seu valor social i la seva capacitat transformadora. Per això, parem especial atenció en la construcció del discurs comunicatiu i ens mou el compromís de donar estructura, funcionalitat i estètica als nostres projectes.

Manxa Ferros

Manxa Ferros és una empresa especialista en la distribució i transformació de productes siderúrgics. Serveis de tall a mida, foradat, granallat, imprimació i marcatge en fred.
Entre els magatzems de Castellbisbal, Riudellots i Olot tenen una capacitat d’stock de més de 40.000m², que els permet entregar en 24/48h (amb transport propi) i oferir una extensa gamma de productes per a estructuristes metàl·lics, constructors metàl·lics, fabricants de maquinària i constructors, entre altres.

Tots els processos i productes estan certificats segons la EN1090 i la ISO 9001 per assegurar la traçabilitat i qualitat des de l’origen del material fins al seu destí. Més de 2.000 clients professionals de Catalunya i França confien en Manxa.

Marín y Carbonell S.L.

Tradició i proximitat. El seu besavi els va ensenyar l’art de treballar els teixits de la forma tradicional: amb manyaga i cuidant cada detall. Però el que millor els va transmetre és la importància de donar un bon servei al client perquè, necessitis els metres que necessitis, quedis satisfet en triar-los.

 

Nestlé Purina Petcare España, SA

Des de Purina es creu que quan les persones i les mascotes s’uneixen, la vida és molt millor
És un sentiment que ha estat part de la companyia al llarg del temps i que realment va cobrar vida a través de la marca PURINA® que William H. Danforth va crear el 1904.

Aquesta creença se situa ara al centre de tot el que fan i de tot allò que produeixen arreu del món.

Planas Enginyers

Estudi d’Enginyeria i Arquitectura. Et podem ajudar?

 • Disseny de comerços, naus, oficines i habitatges
 • Tràmits oficials, comercials, industrials i domèstics
 • Projectes de construcció

Serveis i Construccions de Castellbisbal

Serveis i Construccions de Castellbisbal (SICCSA) és una constructora que es basa en un model de contractació independent per a cada àmbit d’un projecte. Contracten als especialistes en cada àrea i coordinem l’execució de les fases de construcció. De la mateixa manera, compten amb personal propi per a l’elaboració d’estructures d’obra nova i reforma.

TCR Protecció

A TCR són assessors d’equips de protecció individual, EPI’s, distribuïdors de vestuari tècnic laboral i uniformitat, ergonomia, neteja i higiene industrial i vending industrial.

Fabriquen i subministren draps de cotó per a la neteja industrial des de 1990.

 

ZARCA

Zarca S.L. és una empresa de serveis ubicada a Castellbisbal que desenvolupa diverses activitats entorn a l’contenidor marítim i mòduls prefabricats, havent creat per a això les següents divisions especialitzades:

 • Lloguer i venda de contenidors marítims DRY
 • Transformació de contenidors marítims i mòduls prefabricats
 • Lloguer i venda de contenidors marítims REEFER o cambres frigorífiques portàtils
 • Servei tècnic de cambres frigorífiques
 • Lloguer i venda de mòduls prefabricats i casetes d’obra
 • Venda d’habitatges prefabricats