Programació

Anna mimó

Il·lustració

Sinopsi

Dibuixo sobre el que sento, prenc la meva vida com a material sensible sobre el que treballar. Cada il·lustració és el reflex d’un dia, d’una emoció, d’una experiència viscuda. Una frase, una cançó, una imatge, algú especial. El meu estil simple i minimalista va directe al gra, i entre sense filtres pels ulls de qui ho mira. La tinta negra funciona com els ferros d’un hivernacle, donen estructura a la imatge i li donen un aspecte dur i orgànic a la vegada. M’encanta fer servir l’aquarel·la perquè està viva, m’agrada dominar l’aigua o que ella em domini a mi, aquesta petita lluita meravellosa a partir de la qual omplo de color aquells punts on vull que es posi l’ull, o el cor, de qui observa.

Brodo perquè és una manera de treure les il·lustracions de les dues dimensions del paper i portar-les a un altre pla, on puc jugar amb volums i amb l’efecte de la llum sobre els fils. Resseguir cada línia amb fil i agulla permet analitzar fins al més petit dels detalls. A més, requereix temps: és una tècnica lenta que requereix de moltes hores i en gaudeixo molt. Amb pressa no surt bé.

Teixeixo per necessitat. És el meu oasi, la meva teràpia. M’ajuda a mantenir l’ansietat a ratlla i em permet conèixer persones que ho viuen amb la meva mateixa passió. Tocar els cabdells de fil, sentir les textures, connectar amb la tradició d’un món que es va perdent poc a poc. Perquè el “fet a mà” no hi cap en un món on cada dia tots tenim més pressa, encara és més important esforçar-nos per mantenir-lo viu.

Tocar, tacar-se, moure els dits, fer servir les mans.

Il·lustració per anar a la part posterior dels camions de transport de l’empresa FERCAM.

Projecte amb la Producció Cultural de l’empresa FERCAM.

Gènere

Il·lustració

Dia

Del 21/05 al 20/06/2021

Lloc

Il·lustració per anar a la part posterior dels camions de transport de l’empresa Fercam.

Exposició a l’entrada del c. Santa Rita

08755 Castellbisbal

Hora

Permanent

Reserva d’entrades

Accés lliure sense reserva

Públic recomanat

Tots els públics