Programació

Marta MarÍn

@blancoymiedo

Sinopsi

@blancoymiedo neix de la necessitat de l’artista d’expressar i donar forma a les seves pors i emocions com a mètode “terapèutic”. Després de qüestionar-se si seria capaç d’il·lustrar les seves pors amb forma de monstre i de veure en aquesta idea una oportunitat d’arribar a moltes persones, el projecte es gesta durant més d’un any experimentant amb diferents tècniques i formats fins a arribar al definitiu.

Utilitzant únicament tinta negra i figures molt senzilles acompanyades de notes breus, el març del 2020, aprofitant el canvi de ritme laboral i social forçat per la pandèmia, troba el moment per donar llum al seu projecte.

Algunes de les pors representades són molt comunes i altres són més íntimes i complexes, però sempre troba entre els usuaris persones que se senten identificades amb aquella por i que, en certa manera, hi troben també una via d’alliberació.

L’artista vol destacar que a vegades ens sembla que allò que sentim és estrany i només ens passa a nosaltres, però que, durant aquest any, ha pogut comprovar que sovint compartim les mateixes emocions i que, expressar-les i donar-li veu i lloc a la salut mental, és cada dia més essencial.

Gènere

Il·lustració / Psicologia

Dia

Del 21/05 al 20/06/2021

Lloc

Exposició temporal als restaurants:
Can Campanyà / Cal Pupinet / La Botzegada 

Exposició digital permanent al perfil
d’Instagram > @blancoymiedo

Hora

Permanent

Reserva d’entrades

Amb reserva de taula per a fer un àpat directament als restaurants indicats

Públic recomanat

Tots els públics