Programació

LAIA CARBONELL, Roser gabriel

Recital poètic itinerant

Sinopsi

Laia Carbonell Ferrer (Castellbisbal, 1986)

Ha publicat els poemaris Nibrós (Premi Ciutat de Manacor de Poesia Miquel Àngel Riera 2019) i Finlàndia (Premi Amadeu Oller 2015). Ha traduït la Bèstia d’Edicions Poncianes d’Albert Camus amb Francesc Gelonch, i ha impulsat i coordinat el llibre i documental sobre el 15-M a Terrassa amb el col·lectiu A les vuit al Raval.

Des del gener del 2019, és una de les tres programadores del cicle de poesia de l’Horiginal.

Roser Gabriel utilitza l’acordió com a font d’expressió i com a narrador de les seves històries. La seva música és nascuda de la connexió amb la natura, música clàssica, improvisació lliure i música folk barrejats amb espècies d’altres cultures. La curiositat per descobrir altres indrets la porta en un viatge al Nepal, on experimenta el poder de la música, de l’acordió i de la joia de viure com a forma de connectar amb altres cultures a través d’harmonia i respecte. Ha estudiat a la Sibelius Academy de Hèlsinki el màster en músiques del món i d’aquí neix el seu projecte més recent, l’Arbre Humà.

És part del grup Tàntals, músiques del món que han tocat a la Fira Mediterrània, al Festival Dansàneu, al Festival de Música de la Vila de Rialp i altres. Ha participat en conferències de música Folk i del món reconegudes com ara Nordtrad (2018 – Norway), GloMus (2019 – Georgia). També en festivals com Echoes in the Valley (Kathmandu 2019), Global Fest (Hèlsinki 2018- 2019 i 2020) entre altres. Actualment combina la seva tasca pedagògica amb l’artística.

 

Gènere

Poesia

Dia

29/05/2021

Lloc

Inici davant de Can n’Amat i final
al Museu del Tractor d’Època de Castellbisbal

 

Hora

11.30 h

Reserva d’entrades

http://nys_fest.eventbrite.com >

Públic recomanat

Tots els públics